مواد لازم برای سوپ جو

جو:1 پیمانه
سینه مرغ:نصف
جعفری:1 قاشق غذا خوری
پیاز:1 عدد بزرگ خرد شده
جو پرک:5 قاشق غذاخوری
آب مرغ:2 لیوان
هویج رنده شده:نیم کیلو
نمک:به میزان دلخواه
زردچوبه:1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه:1 قاشق چایخوری
آرد برنج:1 قاشق غذاخوری سرپر
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذا خوری سرپر
نمک:به میزان دلخواه
روغن زیتون:برای تفت دادن

مواد لازم برای سوپ جو

جو:1 پیمانه
سینه مرغ:نصف
جعفری:1 قاشق غذا خوری
پیاز:1 عدد بزرگ خرد شده
جو پرک:5 قاشق غذاخوری
آب مرغ:2 لیوان
هویج رنده شده:نیم کیلو
نمک:به میزان دلخواه
زردچوبه:1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه:1 قاشق چایخوری
آرد برنج:1 قاشق غذاخوری سرپر
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذا خوری سرپر
نمک:به میزان دلخواه
روغن زیتون:برای تفت دادن

طرز تهیه سوپ جو خوشمزه و جا افتاده

ابتدا مقداریروغن زیتونرا به همراه پیازهای خردشده در داخل ظرفی مناسب با حرارت ملایم میریزیم و به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم.

البته نباید پیازها رنگشان عوض شود. کافیست فقط نرمتر شوند و بعد ادویه ها را به پیازها اضافه میکنیم و هم میزنیم.

ربگوجه فرنگیرا هم با کمی آب حل میکنیم و به داخلپیازها میریزیم و دوباره به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم.

آموزش درست کردن سوپ جو

بعد از آن جوی خیس خورده وهویجرا به مواد اضافه میکنیم و به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم ، بعد از این زمان آب مرغ را به همراه یک لیوان آب به بقیه مواد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا به مدت یکساعت این مواد در کنار هم با حرارت ملایم بپزند. دقت کنید جو باید از قبل به مدت 24 ساعت خیس بخورد.

و بعد از این ساعت جوی داخل سوپ را تست میکنیم اگر پخت ،بقیه مواد را اضافه کنیم و به مدت 15 دقیقه دیگر میپزیم.

چگونه سوپ جو درست کنیم ؟

و اگر نپخت به آن آب اضافه میکنیم تا دوباره زمان بیشتری جو ها بپزند. در انتهای پخت آرد برنج را با کمی آب مخلوط میکنیم و به همراه گوشت مرغ و جو پرک و دو لیوان آب داخل مواد قابلمه میریزیم و اجازه میدهیم به مدت 15 دقیقه دیگر هم بپزند و در 5 دقیقه آخر جعفری را در داخل سوپ آماده شده میریزیم.

نکات حرفه ای برای درست کردن سوپ جو

هر دستور پختی برای جا افتادن و یا خوشمزه شدن نیازمند رعایت یک سری نکات حرفه ای و یا حتی ساده می باشد که ما سعی کرده ایم تعدادی نکته مفید سوپ جو را برای شما آماده کنیم تا بهترین سوپ جو را درست کنید :

نکات پخت سوپ جو

پخت خوب جو باعثلعاب بیشتر و جا افتاده تر شدن سوپمیشود.
استفاده از کره و لیموی تازه،طعم سوپرا استثنائی خواهد کرد.
برایپخت سوپ جو با شیر، حتما شیر را از قبل گرم کنید تا باعث بریده شدن سوپ نشود.
2 قاشق سوپ خوریآرد ذرتیا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل کنید و برای غلیظ شدن سوپ جو داخل آن اضافه کنید.
برایتهیه سوپ جو از قرص عصاره ی مرغنیز می توانید استفاده کنید.
در هنگاماضافه کردن خامه به سوپبهتر است خامه را با کمی سوپ داغ مخلوط کرده و بعد به سوپ جو اضافه کنید.
جعفری را خوب ریز کنید بطوری که آب نیندازد و بعد روی سوپ جو بریزید.
برای اینکهرنگ سوپ سفیدتر و زیباتربماندهویجرا نگینی خرد کنید.
آب گوشت یا مرغ را در یخچال قرار دهید تا بعد از سرد شدن چربی روی آن را با قاشق بردارید.
بجای مواد تازه در برخی موارد میتوانید ازسبزیجات کنسروی یا یخ زدهمانندنخودوذرتاستفاده کنید.
برای اینکهسوپ زودتر پخته شودو احتمال ته گرفتن آن کمتر شود بهتر است از جوی پرک استفاده کنید.هر چندمی توان سوپ را با جوی معمولی و سر فرصت و حوصله هم پخت.
حتما جوی پرک را از قبل در یک ظرف خیس دهید تا شن و ماسه ته آن ته نشین شود.
مقداری از سوپ را بردارید و با غذاساز پوره کنید ،سپس به سوپ اضافه کنید تا سوپ غلیظ شود.
هنگام پخت مرغ ،پیازوسیب زمینیرا به آن اضافه کنید تا آب مرغ طعم دار شود.لازم هم نیست آنها را خرد کنید میتوانید به صورت درسته در آب بیندازید و به همان شکل بعد ازپخت از آب بیرون بیاورید.

نکات سرو و اضافه کردن مواد به سوپ جو

هنگام سرو کردن سوپ هم میتوانید کمی کره و آب لیمو در داخل سوپتان بریزید و نوش جان کنید.
برای اینکه سوپ جو زمان پخت کمتری ببرد آن را بعد از خیس دادن در بسته های کوچک در فریزر نگهداری کنید .
بهتر است هنگام سرو سوپ سرد آن را در ظرف سرد بریزید.
سوپی که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند.
اگر احیانا سوپ شما شور شد میتوانید یک عددسیبزمینی پوست کنده داخل آن قرار دهید و اجازه دهید تا 15دقیقه ای بپزد بعد آن را خارج کنید.

نکات تکمیلی در مورد سوپ جو

سوپ جو جزوسوپمیباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود40دقیقهمیباشد .
سوپ جو را می توانید در وعدهپیش غذا -سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوانافطار -میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای15 نفرمناسب میباشد .

منبع:mazenab.tebyan

داستان آلودگی برنج هندی‌ به کجا انجامید؟

آموزش درست کردن “مربای گلابی” خاص و خوشمزه

“سوپ جو” : خانگی و به سبک رستوران ها درست کنید

با این روش خوشمزه ترین “زیتون پرورده” را درست کنید!

سوپ ,جو ,قاشق ,آب ,مواد ,مرغ ,سوپ جو ,1 قاشق ,به مدت ,و به ,قاشق غذا ,مواد اضافه میکنیم ,میزان دلخواهروغن زیتون ,قاشق غذاخوری سرپررب

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

Turkor | اخبار داغ سینمای ترکیه و کره جنوبی سایت استقلال,اخبار روز باتصویر هستی ناز پسند رزرو هتل های تهران سامانه آزمون آنلاين دروس استاد مهري اتيوند خرید کتاب پی دی اف حس تازه نمونه انجام شده آزمون گودیناف تیم تولید محتوای بهیدو